E-Health

E-health is een online platform waarop je in je eigen tijd onderdelen van een behandeling kunt volgen. Het is een behandeling die voor een deel bestaat uit het kijken van filmpjes en je kunt het achter je computer, laptop of tablet doen. Dat klinkt ideaal toch?

Wij bieden online behandeling (E-health), als aanvulling op onze gewone behandelgesprekken. Het is dus niet zo dat je ‘alleen maar online’ behandeling krijgt. We willen je ook bij ons in de kamer zien voor persoonlijke gesprekken. Tijdens deze gesprekken bespreken we de opdrachten die je online hebt gemaakt. We kunnen je dan extra informatie geven, zodat de behandeling goed bij jou aansluit.

E-health is inzetbaar bij verschillende soorten klachten. De behandeling start bij Perspectief altijd op de praktijk met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we met jou en je ouders of E-Health een aanvullende optie is. Wanneer dit zo is, krijg je per mail een link toegestuurd. Hiermee kun je inloggen op de website van Therapieland, waar wij mee samenwerken. Op de website kun je, als je ingelogd bent, filmpjes bekijken, opdrachten maken en informatie lezen. Mocht er iets niet lukken dan kan je online hulp vragen aan ons, of dit op de praktijk met ons bespreken.