Kom werken bij een inspirerende psychologenpraktijk

Binnen de praktijk behandelen wij in de basis en specialistische GGZ. Ook diagnostisch onderzoek valt onder onze werkzaamheden. Het behandelaanbod is voor jong en oud. Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij ons terecht.

Perspectief heeft verschillende locaties 

Je vindt ons in verschillende plaatsen door Midden-Nederland. We hebben locaties in Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam en Culemborg. Ook hebben wij twee mooie locaties in Gorinchem. En met ‘mooi’ bedoelen we de inrichting. We horen namelijk regelmatig dat onze locaties het ‘huiskamergevoel’ hebben. Een compliment van onze cliënten.

Een enthousiast en professioneel team

Op de locaties werken ongeveer 100 medewerkers. Hiermee zijn we een middelgrote GGZ instelling.

Het team bestaat uit basis- en GZ psychologenklinisch psychologen, psychiaters, een verpleegkundig specialist, een psychotherapeut en systeemtherapeuten. Ook hebben we een deskundig front- en backoffice team in huis.

Een divers takenpakket en goede beloningen

Kom je bij Perspectief werken, dan kom je bij een goede werkgever terecht. Je krijgt een opleidingsbudget voor scholing, interne trainingen en een goed salaris. Je komt te werken op één van onze mooi ingerichte locaties. Hier heb je een eigen werkplek. Wil je af en toe thuiswerken? Dat kan! Als het werk het toelaat is het mogelijk om 1 dag per week thuis te werken. Tot slot krijg je een goede pensioenregeling. Niet geheel onbelangrijk voor jouw oude dag. 

Kortom; Perspectief is een fijne werkgever om voor aan de slag te gaan! 

Kom solliciteren

Wil jij werken voor een inspirerende werkgever binnen de GGZ? Bekijk dan snel onze vacatures. We nodigen je uit te solliciteren.

Staat er niets voor je tussen? Ook open sollicitaties zijn ook meer dan welkom. Stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar ons toe. Wij drinken graag een kopje koffie of thee met je.

Stageplaatsen

Ben je op zoek naar een stageplaats of werkervaringsplek binnen de GGZ?

Klik hier voor meer informatie.