Ervaren basispsycholoog volwassenzorg

‘Nadat ik mij ’s morgens geïnstalleerd heb in mijn eigen kamer, loop ik richting de keuken waar ik onder het genot van een bakje koffie even gezellig bijklets en de dag opstart met mijn collega’s. Daarna zie ik in de ochtend een paar cliënten en heb ik een casusbespreking met het team. Na de gezamenlijke lunch maak ik nog even een wandelingetje door de weilanden, heerlijk! In de middag heb ik samen met een collega een startgesprek en ontvang ik werkbegeleiding. Ik sluit de dag af met nog een paar cliënten en rij daarna voldaan naar huis’.

Bij Perspectief weten we hoe belangrijk het is om naast ons vrij individuele werk werkzaam te zijn in een betrokken, ondersteunend en gezellig team. Onze kernwaarden (persoonlijk, bereikbaar en effectief) gelden dan ook niet alleen voor onze benadering naar cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. We staan voor een goede bereikbaarheid, laagdrempelig en open contact tussen alle lagen in de organisatie en willen vooral zinnige zorg leveren gericht op samenwerking en innovatie. Daarbij weten we dat er niet 1 weg naar Rome leidt en geven we je als behandelaar graag de ruimte je eigen stijl/behandelvoorkeur toe te passen, mits wetenschappelijk goed onderbouwd uiteraard. Daarbij moedigen we persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling aan en daar investeren we dan ook in.

Perspectief is een groeiende GGZ-instelling in het midden van het land en biedt zowel Basis- als Specialistische GGZ aan met een groep van ca. 100 medewerkers. Op elk van de 5 locaties zijn tussen de 15 en 25 medewerkers werkzaam, bestaande uit behandelaren V&O en K&J, front office medewerkers en de vestigingsmanager. Als basispsycholoog ben je binnen Perspectief zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een warm ingerichte en inspirerende werkomgeving.

Op dit moment zijn we op zoek naar een basispsycholoog met het liefst enkele jaren relevante werkervaring.

Salariëring is conform FWG 60, afhankelijk van het aantal jaar werkervaring.

Heeft bovenstaand verhaal je enthousiasme gewekt? Je CV en motivatiebrief kun je sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl. Ook voor vragen kun je ons via dit mailadres bereiken. Benieuwd naar onze praktijk? Vrijblijvend meelopen of meelunchen kan altijd!

We hopen je snel te ontmoeten!