GZ-psycholoog kind- en jeugd

 

Perspectief is een groeiende GGZ instelling in het midden van het land en biedt zowel Basis- als Specialistische GGZ aan met een groep van ca 100 medewerkers. Kernwaarden van Perspectief zijn: persoonlijk, bereikbaar en effectief. Doordat we werken vanuit verschillende vestigingen, kunnen we de zorg dichtbij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk.  Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met collega’s. We zijn eerlijk, transparant en betrokken naar elkaar en gericht op samenwerking en innovatie. Uiteraard met respect en zorg voor elkaar. Perspectief biedt haar medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en biedt ruimte voor initiatieven en ideeën uit de groep. Als GZ-psycholoog ben je binnen Perspectief zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een mooie en inspirerende werkomgeving.

In verband met mogelijke uitbreiding in de loop van dit jaar zetten wij deze vacature open voor GZ-psycholoog voor kind- en jeugd (4-18 jaar) in regio West (Giessenburg). De mogelijkheden en het aantal uren zijn in overleg, waarbij thuiswerkmogelijkheden ook tot de opties behoren. Als GZ-psycholoog heb je een divers takenpakket; zowel taken in je rol als regiebehandelaar als ook een eigen caseload (intakegesprekken, diagnostiek en behandeling) en het geven van werkbegeleiding en/of supervisie.  Het geven van groepstrainingen behoort ook tot de mogelijkheden. Salariëring is conform FWG 65, afhankelijk van het aantal jaar werkervaring.

Lijkt het je wat om bij Perspectief te komen werken? We staan altijd open voor een kennismakingsgesprek. Je CV en motivatiebrief kan je sturen naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl. Ook voor vragen kun je ons via dit mailadres bereiken.

We zien je reactie graag tegemoet!