GZ Psycholoog

24 uur | Giessenburg 

Ben jij minimaal 3 jaar geregistreerd GZ Psycholoog? En wil jij je ontwikkelen binnen een management en beleidsfunctie? Voor minimaal 24 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een collega die onze Praktijkopleiding wil ontwikkelen.

Over de Praktijkopleiding

Binnen Perspectief bieden we sinds 2010 de BIG-opleiding tot Gezondheidszorg psycholoog aan.

Sinds 2018 bieden we ook de BIG-opleiding tot Specialist aan (variant V&O) en sinds 2020 de BIG-opleiding tot psychotherapeut (variant K&J).

Afgelopen jaren heeft er een verdere professionalisering binnen de P-opleiding plaatsgevonden. Om de voortgang van de opleiding ook in de toekomst te kunnen waarborgen en de verdere professionalisering voort te kunnen zetten zijn we binnen het P-opleidingsteam op zoek naar een P-opleider GZ-opleiding.

Lopende aandachtsgebieden zijn: in samenwerking opleiden en het volgen van het ontwikkelproces Adaptieve Psychologische Vervolgopleidingen. De P-opleider GZ zal gaan functioneren naast de plaatsvervangend P-opleider GZ-opleiding en de P-opleider Specialistische opleidingen.

Functieomschrijving

Als GZ Psycholoog én Praktijkopleider ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hele praktijkopleiding binnen Perspectief. Dit doe je niet alleen, maar samen met de hoofdopleider van de stichting BoPP. Samen met het P-opleidersteam wordt er zorg gedragen voor de ontwikkeling en uitvoering van het opleidingsbeleid. Dit gebeurt op een wijze dat er een kwalitatief en gezond opleidingsklimaat beschikbaar is en blijft

Als praktijkopleider ben je ook verantwoordelijk voor de financiële sturing ten aanzien van de BIG-opleidingen. Denk hierbij aan  de vaststelling en evaluatie van de financiële regelggeving.

Het onderhouden van goede samenwerkingsrelaties is een belangrijke taak. Net als het signaleren van knelpunten en het bijdragen aan oplossingen. 

De P-opleider maakt deel uti van de selectiecommissie en geeft begeleiding aan praktijkopleiders, werkbegeleiders en supervisors. Dit doe je op zowel inhoudelijk als didactisch vlak.

Vanzelfsprekend geeft je als praktijkopleider ook praktijkbegeleiding. Daarom heb je ervaring als praktijkopleider, werkbegeleider en/of supervisor. Deze ervaring heb je opgedaan in de diagnostiek en/of behandeling. 

Werken in een warm en enthousiast team

Het team bestaat uit basis- en GZ psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, een verpleegkundig specialist, een psychotherapeut en systeemtherapeuten. Ook hebben we een deskundig front- en backoffice team in huis.

Een middelgrote GGZ instelling

Met 100 medewerkers en 6 locaties is Perspectief een middegrote GGZ instelling. We hebben locaties in Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam en Culemborg. Ook hebben wij twee mooie locaties in Gorinchem. En met ‘mooi’ bedoelen we de inrichting. We horen namelijk regelmatig dat onze locaties het ‘huiskamergevoel’ hebben. Een compliment van onze cliënten.

Basis en Specialistische GGZ voor jong en oud

Binnen de praktijk behandelen wij in de basis en specialistische GGZ. Ook diagnostisch onderzoek valt onder onze werkzaamheden. Het behandelaanbod is voor jong en oud. Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij ons terecht.

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan het werk op een goede en warm ingerichte eigen werkplek. Je krijg een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Je krijgt een opleidingbudget en mag deelnemen aan interne trainingen en opleidingen.

Uiteraard bieden we een goed salaris. Flexibiliteit over de invulling van je uren en (gedeeltelijk) werken op afstand is in overleg mogelijk.

Ook aan ontspanning wordt de nodige aandacht besteedt. Regelmatig organiseren we activiteiten die de team spirit ten goede komt. Zo zijn we niet alleen een gezellig en leuk team, maar blijven we dat ook! 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? En wil je graag deel uitmaken van ons geweldige team? Stuur dan jouw motivatie en CV naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl. We leren je graag beter kennen in een gesprek! Benieuwd naar onze praktijk? Vrijblijvend meelopen of meelunchen kan altijd!

Heb je inhoudelijke vragen?

Neem dan contact op met Karin Kolthof (P-opleider) via 088-646030.