Kinder- en Jeugdpsychiater

8 tot 12 uur per week | Gorinchem/Giessenburg 

Ben jij een (zzp) kinder- en jeugdpsychiater? En wil jij graag aan de slag binnen een warm en enthousiast team? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Functieomschrijving

Als kinder- en jeugdpsychiater vorm je een anker binnen onze organisatie. Kinderpsychiatrische en farmacotherapie vormen jouw takenpakket. Samen met collega’s overleg je één op één over de inhoud van casuïstiek. Als kinder- en jeugdpsychiater denk en werk je mee in crisisgevoelige casuïstiek.

Werken in een warm en enthousiast team

Het team bestaat uit basis- en GZ psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, een verpleegkundig specialist, een psychotherapeut en systeemtherapeuten. Ook hebben we een deskundig front- en backoffice team in huis.

Een middelgrote GGZ instelling

Met 100 medewerkers en 6 locaties is Perspectief een middegrote GGZ instelling. We hebben locaties in Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam en Culemborg. Ook hebben wij twee mooie locaties in Gorinchem. En met ‘mooi’ bedoelen we de inrichting. We horen namelijk regelmatig dat onze locaties het ‘huiskamergevoel’ hebben. Een compliment van onze cliënten.

Basis en Specialistische GGZ voor jong en oud

Binnen de praktijk behandelen wij in de basis en specialistische GGZ. Ook diagnostisch onderzoek valt onder onze werkzaamheden. Het behandelaanbod is voor jong en oud. Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij ons terecht.

Wat bieden wij jou?

Een eigen (goed ingerichte) werkplek zien wij als vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we een goed salaris en (interne) opleidingsmogelijkheden. Flexibiliteit over de invulling van je uren en (gedeeltelijk) werken op afstand behoren tot de mogelijkheden.

Zowel loondienst als werken in een ZZP-constructie zijn mogelijk. In loondienst ben je verzekerd van een goede pensioenregeling.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? En wil je graag deel uitmaken van ons geweldige team? Stuur dan jouw motivatie en CV naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

We leren je graag beter kennen in een gesprek! Benieuwd naar onze praktijk? Vrijblijvend meelopen of meelunchen kan altijd!