Kinder- en Jeugdpsychiater

 

Perspectief zoekt een kinder- en jeugdpsychiater die het team komt versterken voor 8-16 uur per week. De standplaats is bespreekbaar, maar bij voorkeur in Giessenburg of Gorinchem. Flexibiliteit over de invulling van je uren en het gedeeltelijk op afstand werken behoren tot de mogelijkheden. Als contractvorm is zowel een ZZP-constructie als in loondienst komen werken een mogelijkheid.

Als kinder- en jeugdpsychiater vorm je een anker binnen onze organisatie. Je voert onder andere kinderpsychiatrische onderzoeken en farmacotherapie uit en overlegt met collega’s één op één over de inhoud van casuïstiek. Daarnaast denk/werk je mee in crisisgevoelige casuïstiek.

 

Over Perspectief

Perspectief is een dynamische, energieke GGZ-instelling, waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat. We bieden zorg in zowel de GB-GGZ als in de S-GGZ.

We werken vanuit zes werklocaties in de driehoek Utrecht – Gorinchem – Dordrecht. Binnen dit werkgebied bieden wij een breed aanbod in psychologische behandeling en diagnostiek voor jong en oud. Ons professionele en enthousiaste team bestaat uit:

–           psychiaters,

–           klinisch psychologen,

–           een verpleegkundig specialist,

–           een psychotherapeut, systeemtherapeuten,

–           GZ-psychologen, basispsychologen,

–           een deskundig front- en backoffice team.

De leden van de directie en het management zijn grotendeels ook (GZ-)psycholoog en geven zelf therapie om de feeling met de werkvloer te behouden. We  werken vanuit verschillende vestigingen. Dit betekent dat ook de fysieke afstand richting de cliënt beperkt is, wat vertaald wordt in een persoonlijke aanpak en omgang met de cliënten. Binnen de organisatie zijn we eerlijk, zorgzaam, transparant en betrokken. Wij werken continu aan verbetering en blijven innoveren, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen daarin gehoord wordt.  

 

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl. We kijken er naar uit om elkaar in een persoonlijk gesprek beter te leren kennen en om jou een stukje ‘Perspectief’ te laten ervaren.