Klinisch Psycholoog / Psychotherapeut volwassenzorg

 

Wij zijn op zoek naar een Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut in de volwassenzorg, die ons team wil komen versterken. De taken zullen naast het behandelen van eigen casuïstiek bestaan uit regiebehandelaar-taken, opleidersrol in de BIG-opleidingen vervullen, uitvoeren risicotaxaties en een rol spelen in crisisgevoelige casuïstiek en persoonlijkheidsdiagnostiek. Je sluit aan bij het specialistenteam dat meedenkt op beleidsniveau van de organisatie.

 

Perspectief is een middelgrote dynamische, energieke GGZ-instelling, waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat. We bieden zorg in zowel de GB-GGZ als in de S-GGZ. We werken vanuit 6 werklocaties in de driehoek Utrecht – Gorinchem – Dordrecht. Binnen dit werkgebied bieden wij een breed aanbod in psychologische behandeling en diagnostiek voor jong en oud. Ons professionele en enthousiaste team bestaat uit psychiaters, klinisch psychologen, een verpleegkundig specialist, een psychotherapeut, systeemtherapeuten, GZ-psychologen, basispsychologen en een deskundig front- en backoffice team. Directie en management zijn grotendeels ook (GZ-)psycholoog en geven zelf therapie om de feeling met de werkvloer te behouden. Doordat we werken vanuit verschillende vestigingen kunnen we de zorg dicht bij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met jou en je collega’s. We zijn eerlijk, zorgzaam, transparant en betrokken met elkaar. Wij werken continu aan verbetering en blijven innoveren, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen daarin gehoord kan worden.

 

Locatie: in overleg

Aantal uren: in overleg

Contractvorm: loondienst

 

Wij zouden het heel leuk vinden om met jou in gesprek te gaan om bovenstaande verder toe te lichten en je een stukje “Perspectief” te laten ervaren. Vrijblijvend meelopen of meelunchen kan altijd! Mocht je daarvoor open staan en met ons willen kennismaken, dan kun je contact met ons opnemen via: sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.