Klinisch Psycholoog volwassenzorg / P-opleider

Die ook Praktijkopleider Specialistische Opleiding wil zijn!                                                                                                                     

Perspectief leidt al vele jaren collega’s op tot goede GZ-psychologen én sinds enkele jaren ook tot Klinisch Psycholoog en psychotherapeut. Wil jij hier aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

P-opleiding

Door de groei van kleine organisatie naar een middelgrote organisatie hebben wij de afgelopen jaren de P-opleiding geprofessionaliseerd. In de P-opleiding is een goed opleidingsklimaat gerealiseerd, dat niet alleen door de deelnemers wordt gewaardeerd maar ook door de directie wordt ondersteund. We hebben inmiddels een ervaren team ontwikkeld met een P-opleider Specialistische Opleidingen, P-opleider GZ opleiding en een waarnemend P-opleider GZ opleiding. Daarnaast zijn er diverse praktijkopleiders binnen het team waarmee we samen werken aan het steeds verder verbeteren van de opleiding. Als opleidingsteam hebben we regelmatig overleg en afstemming. Wij streven naar kwaliteitsverbetering in de opleidingen en hebben een actueel Opleidingsbeleidsplan.

Achtergrond

Doordat de huidige Praktijkopleider Specialistische opleidingen minder is gaan werken, voldoet deze niet meer aan de strengere eisen van de FGzPt (tenminste een halftijds dienstverband waarbinnen ook curatieve werkzaamheden). Daarom zijn wij op zoek naar een collega klinisch psycholoog-psychotherapeut met ervaring als praktijkopleider. Ook met collega’s zonder ervaring als praktijkopleider maar minimaal 5 jaren geregistreerd die zich verder willen ontwikkelen tot opleider, komen wij graag in contact.

Profiel

  • BIG-geregistreerd als klinisch psycholoog en psychotherapeut
  • Tenminste vijf volledige werkervaringsjaren na inschrijving in het specialismenregister
  • Bij voorkeur geregistreerd supervisor bij één of meerdere erkende Specialistische Psychotherapie Verenigingen
  • Bij voorkeur ervaring als praktijkopleider en/of werkbegeleider of affiniteit heeft met het opleiden
  • Bereidheid om zich in tenminste 20 uur per week voor onbepaalde tijd te verbinden aan Perspectief
  • Naast de verantwoordelijkheid voor de specialistische opleidingen, zich ook graag voor onze patiëntenzorg wil inzetten die toenemend in omvang, ambulant en specialistisch van aard is
  • In zijn of haar functie als specialist, een rolmodel kan en wil zijn, voor de deelnemers in opleiding, maar ook voor de samenwerkende collega’s
  • Gericht is op samenwerken en overleg, het overbruggen van uiteenlopende belangen, tussen curatie en opleiding
  • De P-opleiding in- en extern kan vertegenwoordigen

Waarom Perspectief?

In Perspectief staat de zorg voor cliënten én personeel voorop! Ruimte voor eigen ontwikkeling  en inbreng wordt gestimuleerd. Een ruime introductie-en inwerkperiode door de huidige praktijkopleider, in samenwerking met de andere P-opleider(s) is uiteraard geregeld. Benieuwd naar onze praktijk? Vrijblijvend meelopen of meelunchen kan altijd!

Ben jij die specialist die samen met ons de zorg, de P-opleiding én collega’s graag helpt verder te ontwikkelen?

Reacties zien we graag tegemoet en kunnen verstuurd worden naar: sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl