Verpleegkundig Specialist Kind & Jeugd

8-36 uur  | Giessenburg/Gorinchem

Ben jij een Verpleegkundig Specialist met BIG registratie? En wil jij graag aan de slag binnen een warm en enthousiast team? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Functieomschrijving

Tot de werkzaamheden behoren onder andere:

  • Uitvoeren van taken passend bij het regiebehandelaarschap
  • Behandelen binnen eigen caseload
  • Overleg met collega’s over de inhoud van casuïstiek
  • Meedenken in crisisgevoelige casuïstiek
  • Farmacotherapie uitvoeren in samenwerking met een psychiater

Als Verpleegkundig Specialist K&J ben jij de deskundige op gebied van medisch psychiatrische diagnostiek en behandeling gericht op kinderen- en jongeren tot 18 jaar.

Werken in een warm en enthousiast team

Het team bestaat uit basis- en GZ psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, een verpleegkundig specialist, een psychotherapeut en systeemtherapeuten. Ook hebben we een deskundig front- en backoffice team in huis.

Een middelgrote GGZ instelling

Met 100 medewerkers en 6 locaties is Perspectief een middegrote GGZ instelling. We hebben locaties in Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam en Culemborg. Ook hebben wij twee mooie locaties in Gorinchem. En met ‘mooi’ bedoelen we de inrichting. We horen namelijk regelmatig dat onze locaties het ‘huiskamergevoel’ hebben. Een compliment van onze cliënten.

Basis en Specialistische GGZ voor jong en oud

Binnen de praktijk behandelen wij in de basis en specialistische GGZ. Ook diagnostisch onderzoek valt onder onze werkzaamheden. Het behandelaanbod is voor jong en oud. Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij ons terecht.

Wat bieden wij jou?

Een eigen (goed ingerichte) werkplek zien wij als vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we een goed salaris (conform FWG 65) en (interne) opleidingsmogelijkheden. Flexibiliteit over de invulling van je uren en (gedeeltelijk) werken op afstand behoren tot de mogelijkheden. Ook is jouw oude dag goed geregeld door deelname aan onze goede pensioenregeling.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? En wil je graag deel uitmaken van ons geweldige team? Stuur dan jouw motivatie en CV naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

We leren je graag beter kennen in een gesprek. Benieuwd naar onze praktijk? Vrijblijvend meelopen of meelunchen kan altijd!

 

Vragen voordat je solliciteert?

Neem dan contact op met Kim van der Linde of Ineke Weijnman via bovengenoemd e-mailadres.