Vestigingsmanager/GZ-psycholoog (MT-lid)

24-36 uur | Standplaats Giessenburg

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die het leuk vindt deze functie te combineren met een functie binnen ons managementteam (MT); Vestigingsmanager van onze locatie Giessenburg.

Jouw takenpakket is door de combinatie van 2 functies heel divers.


Functieomschrijving

Net als je collega’s ben je de helft van de tijd bezig met behandelingen in de basis en specialistische GGZ. Ook diagnostisch onderzoek valt onder jouw werkzaamheden.

De andere helft van de tijd ben je de vestigingsmanager en aanspreekpunt van de locatie Giessenburg. Je denkt mee met de collega’s van de locatie hoe zij hun functie optimaal in kunnen vullen. Tijdens het wekelijks overleg met je managementteam (MT) collega’s denk je mee over diverse beleidsthema’s binnen de organisatie en je zorgt dat alle praktische zaken op jouw locatie ook goed geregeld zijn.

Werken in een warm en enthousiast team

Onze organisatie bestaat uit basis- en GZ psychologen, psycho-therapeuten, psychiaters, een klinisch psycholoog, een verpleegkundig specialist en systeemtherapeuten. Ook hebben we een deskundig front- en backoffice team in huis.

We behandelen cliënten van jong en oud. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al bij ons terecht.

Een middelgrote GGZ instelling

Met 100 medewerkers en 6 locaties is Perspectief een middelgrote GGZ instelling. Je vindt ons in Giessenburg, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam en Culemborg.

Wat bieden wij jou?

Je krijg een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Naast interne opleiding krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Dit kun je besteden aan jouw ontwikkeling. En maak je het niet op? Dan kun je het inzetten voor extra vakantiedagen of salaris!

Het standaard salaris is gebaseerd op schaal 65 van de cao GGZ.

Flexibiliteit over de invulling van je uren en (gedeeltelijk) werken op afstand is in overleg mogelijk.

Geen stoffige vloerbedekking en kale witte muren

Nee, jij gaat aan het werk op een gezellige en goed ingerichte werkplek. Regelmatig krijgen we complimenten over de huiselijke sfeer die hangt op onze locaties. Iets waar we trots op zijn! We vinden het namelijk belangrijk dat jij je thuis voelt op je werk. 

En, omdat we ons personeel net zo belangrijk vinden als goede zorg voor onze cliënten, wordt er ook aan ontspanning en plezier gedacht.  Daarom organiseren we regelmatig activiteiten voor een warm team gevoel.

Zo zijn we niet alleen een leuk en gezellig team, maar blijven we dat ook!

Wil jij dat ook?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? En lijkt het je leuk om  deel uit te maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@psychologenpraktijkperspectief.nl.

We leren je graag beter kennen in een gesprek! Benieuwd naar onze praktijk? Vrijblijvend meelopen of lunchen kan altijd!

Wil je nog meer weten?

Neem dan contact op met Janneke den Os (Vestigingsmanager Gorinchem) via JdenOs@psychologenpraktijkperspectief.nl.