Wij kunnen helpen!

Het besluit om hulp te zoeken is voor veel mensen een grote stap. Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat een cliënt na deze stap zo snel mogelijk geholpen wordt en weet wat hem of haar te wachten staat, proberen wij de route naar behandeling zo kort en duidelijk mogelijk te houden. 

Aanmeldprocedure en zorgtraject

Na het eerste contact met uw huisarts krijgt u een verwijzing voor psychologische hulp. Met deze verwijzing kunt u een aanmelding doen bij onze praktijk. Op uw verwijzing staat een indicatie voor uw zorgtraject. Om meer te weten te komen over de aanmeldprocedure en uitleg over zorgtrajecten klikt u hier

Ons behandelaanbod

Bij Perspectief zijn er behandelmogelijkheden aanwezig binnen de basis- en specialistische geestelijke gezondheidszorg. Het behandelaanbod van Perspectief is gebaseerd op efficiënte behandelmethoden waarvan middels wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat ze effectief zijn.

Klachten en diagnoses

De klachten waar wij behandeling voor bieden kunt u vinden bij klachten en diagnoses. De behandeling wordt afgestemd op uw klachten.

Wij streven naar een zo kort mogelijke wachtlijst en spoedig herstel.

Onderzoeken

Indien nodig en voor zover het passend is bij uw hulpvraag kunnen wij diagnostisch onderzoek uitvoeren. Zo krijgen wij meer zicht op uw klachten en kunnen wij bepalen welke behandeling hier zo goed mogelijk bij aansluit.

Voorkeursbehandelingen

Indien uw voorkeur uit gaat naar een therapeut met een christelijke achtergrond, dan kunt u dit aangeven bij de aanmelding.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om behandelgesprekken in het Engels of in het Turks plaats te laten vinden wanneer dit nodig is. Vraag hierbij vooraf naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om het behandeltraject volledig online te doen.