Wachttijden

Voor onze actuele wachttijden klikt u hier.

Wegens de vele aanmeldingen is onze wachttijd opgelopen tot meer dan 14 weken voor start behandeling. U heeft de keuze om contact op te nemen met de afdeling zorgbemiddeling van uw zorgverzekeraar om te bekijken of u elders sneller in zorg kan komen. Mocht u toch de voorkeur geven voor behandeling bij onze praktijk, dan kunt u zich aanmelden via de website.

Heeft u psychologische zorg nodig op één van onze locaties of wilt u online behandeling, dan kunt u zich aanmelden via de website. Let daarbij op dat u in het bezit dient te zijn van een geldige verwijsbrief. Is de website aanmelding en verwijzing bij ons binnen, dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Indien u verzekerd bent bij CZ of Menzis zijn er enige beperkingen wat betreft de behandelmogelijkheden en behandelduur. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat. 

Aanmeldpauze diagnostiek

Op dit moment hebben we een langere wachttijd voor diagnostiek trajecten dan gebruikelijk. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om een aanmeldpauze in te voeren om in te kunnen lopen op de wachttijd. Wij adviseren cliënten die een diagnostiek traject nodig hebben om contact op te nemen met de afdeling Wachtlijstbemiddeling van de zorgverzekeraar. De contactpersoon van die afdeling zal samen met u kijken bij welke praktijk u wel terecht kunt.

Direct aanmelden