Onze filosofie en organisatiestructuur

Goede zorg van hoge kwaliteit

Bij ons kun je terecht voor zowel korte behandeling als langer durende, specialistische behandeltrajecten. Ook kunnen wij diagnostiek onderzoek uitvoeren, bijvoorbeeld naar ADHD.

Wij zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wij werken klachtgericht en maken gebruik van wetenschappelijk bewezen methoden. Het is ons doel om zeer goede zorg van hoge kwaliteit te verlenen. Dit doen we in een prettige omgeving, met veel oog voor onze cliënten en de cliënttevredenheid.

De stap naar een psycholoog is niet zomaar gemaakt, dat begrijpen we. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om. We doen onze uiterste best om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Missie en visie

Met onze psychologische behandelingen willen we het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen vergroten. Hierbij ligt onze focus ligt op een goede bereikbaarheid, een persoonlijke aanpak en het voeren we effectieve behandelingen uit.

Samen met de cliënten stellen we een persoonlijk behandelplan op. We werken met effectief bewezen behandelmethodes en valide testonderzoek. Op deze manier kunnen we onze missie realiseren.

Onze waarden geven aan wat de cliënt van ons mag verwachten.

Het zijn die zaken waar wij in willen uitblinken. Het zijn onze kernwaarden om bereikbaar, persoonlijk en effectief te zijn.

Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke aanpak: 100% uniek en op maat gemaakt. Samen met de cliënt bekijken we welke behandeling het best past. Zo werken we aan een zo optimaal mogelijk resultaat.

Organisatiestructuur

Perspectief is een middelgrote zorginstelling in de GGZ en heeft verschillende locaties.

De directie wordt gevormd door Marjolijn Vreeswijk en Jan Glimmerveen. Zij worden ondersteund door het managementteam dat bestaat uit Ineke Weijnman (manager Kinderen & Jeugd en vestigingsmanager), Willemijn Roks, Barbara Bolle en Janneke den Os (vestigingsmanagers), Mireille van Vugt (manager frontoffice) en Nancy Tijssen (manager P&O).

De POH-GGZ worden begeleid door Manon Hensen.

Perspectief is een platte organisatie waarbij zowel de directie als de managers in direct contact staan met de behandelaars, ondersteunende medewerkers en cliënten.

Perspectief organogram 2023