Onze filosofie

Goede zorg van hoge kwaliteit

Goede zorg van hoge kwaliteit. Dat is waar Perspectief voor staat. Deze zorg bieden wij in een prettige omgeving, met veel oog voor onze cliënten. Je kunt bij ons terecht voor zowel een kort behandeltraject als een langer durend, specialistisch behandeltraject. Ook kunnen wij diagnostisch onderzoek uitvoeren, bijvoorbeeld naar ADHD of autisme.

We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassen. Wij werken klachtgericht en maken gebruik van wetenschappelijk bewezen behandelmethoden.

De stap naar een psycholoog is niet zomaar gemaakt, dat begrijpen we. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om. We doen onze uiterste best om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Missie en visie

Met onze psychologische behandelingen willen we het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen vergroten. Hierbij ligt onze focus op goede bereikbaarheid, een persoonlijke aanpak en voeren we effectieve behandelingen uit.

Samen met de cliënten stellen we een persoonlijk behandelplan op. We werken met effectief bewezen behandelmethodes en valide testonderzoek. Op deze manier kunnen we onze missie realiseren.

Onze waarden

Wij willen uitblinken in onze kernwaarden, namelijk bereikbaar, persoonlijk en effectief. Onze waarden geven aan wat de cliënt van ons mag verwachten.

Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, dicht bij jou in de buurt. Samen met jou bekijken we welke behandeling het best past en werken we samen aan een zo goed mogelijk resultaat.

Organisatiestructuur

Management

Perspectief is een middelgrote zorginstelling en heeft verschillende locaties.

De directie wordt gevormd door Marjolijn Vreeswijk en Jan Glimmerveen. Het managementteam bestaat uit: Ineke Weijnman (manager Kind & Jeugd en vestigingsmanager), Christel Duinmeijer en Janneke den Os (vestigingsmanagers), Mireille van Vugt (manager frontoffice) en Nancy Tijssen (manager P&O). De POH-GGZ medewerkers worden begeleid door Manon Hensen.

Perspectief is een platte organisatie waarbij zowel de directie als de managers in direct contact staan met de behandelaars, ondersteunende medewerkers en cliënten.