Onze filosofie en organisatiestructuur

Goede zorg van hoge kwaliteit

Bij ons kun je terecht voor zowel korte behandeling als langer durende, specialistische behandeltrajecten. Ook kunnen wij diagnostiek onderzoek uitvoeren, bijvoorbeeld naar ADHD.

Wij zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wij werken klachtgericht en maken gebruik van wetenschappelijk bewezen methoden. Het is ons doel om zeer goede zorg van hoge kwaliteit te verlenen. Dit doen we in een prettige omgeving, met veel oog voor onze cliënten en de cliënttevredenheid.

De stap naar een psycholoog is niet zomaar gemaakt, dat begrijpen we. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om. We doen onze uiterste best om onze wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Missie en visie

Met onze psychologische behandelingen willen we het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen vergroten. Hierbij ligt onze focus ligt op een goede bereikbaarheid, een persoonlijke aanpak en het voeren we effectieve behandelingen uit.

Samen met de cliënten stellen we een persoonlijk behandelplan op. We werken met effectief bewezen behandelmethodes en valide testonderzoek. Op deze manier kunnen we onze missie realiseren.

Onze waarden geven aan wat de cliënt van ons mag verwachten.

Wij willen uitblinken in onze kernwaarden, namelijk bereikbaar, persoonlijk en effectief. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, dicht bij jou in de buurt. Samen met jou bekijken we welke behandeling het best past en werken we samen aan een zo goed mogelijk resultaat.

Organisatiestructuur

Perspectief is een middelgrote zorginstelling in de GGZ en heeft verschillende locaties.

De directie wordt gevormd door Marjolijn Vreeswijk en Jan Glimmerveen. Zij worden ondersteund door het managementteam dat bestaat uit Ineke Weijnman (manager Kinderen & Jeugd en vestigingsmanager), Barbara Bolle en Janneke den Os (vestigingsmanagers), Elbertha Jansen (manager Volwassenen & Ouderen), Mireille van Vugt (manager Front-Office) en Nancy Tijssen (manager P&O).

De POH-GGZ worden begeleid door Manon Hensen.

Perspectief is een platte organisatie waarbij zowel de directie als de managers in direct contact staan met de behandelaars, ondersteunende medewerkers en cliënten.

Perspectief organogram 2023