Welke klachten behandelen wij?

We behandelen diverse klachten en diagnoses. Variërend van angstklachten tot een depressie en van een onverwerkte traumatische ervaring tot aan slaapproblemen.

Ben je benieuwd waarvoor wij een behandeling kunnen aanbieden? 

Ons behandelaanbod

De behandelmethodes die bij Perspectief worden gebruikt zijn wetenschappelijk onderbouwd, efficiënt en bewezen effectief. Wij werken klachtgericht en bieden hulp zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. We zoeken samen naar de methode die het beste bij de cliënt aansluit en passen zo nodig verschillende methodieken toe.

Psychologisch onderzoek

Er zijn verschillende soorten psychologisch onderzoek mogelijk bij onze praktijk. Het aanbod van psychologisch onderzoek bij Perspectief bestaat uit:

De resultaten en de conclusie van het psychologisch onderzoek worden beschreven in een onderzoeksrapport, evenals een advies met betrekking tot de behandelmogelijkheden. Dit onderzoeksverslag wordt uitgebreid met de cliënt besproken en kan ook meegegeven worden.

Let op: behandeling en diagnostiek is bij onze praktijk uitsluitend gericht op een medisch belang en niet op juridisch of materieel belang. Indien er sprake is van juridische procedures samenhangend met uw klacht of hulpvraag verzoeken wij dit met uw behandelaar te delen. Conform de richtlijnen van het NIP verstrekken wij geen verklaringen over het psychisch functioneren van (oud)cliënten voor juridisch-materiele zaken, zoals letselschade.

Praktische informatie

Ben je op zoek naar algemene informatie klik dan op één van de opties hieronder: