Artsen voor volwassenen

Iedereen maakt wel eens een moeilijke tijd door in zijn leven. Mensen hebben moeite met hun emoties of gedrag, met hun gezondheid of handicap, met werk of met anderen om hen heen. Dit kan leiden tot problemen op het werk en/of in de privésfeer.

Als huisarts verwijst u uw patiënt door naar een professional om dit proces goed te begeleiden. Het is daarbij prettig voor u als verwijzer om een laagdrempelig, transparant en betrouwbaar doorverwijsadres te hebben. Onze psychologen bieden graag ondersteuning en staan cliënten vakkundig bij op de weg naar herstel. De cliënten kunnen indien gewenst naar ons verwezen worden via Zorgdomein.

Gediplomeerd specialist

Perspectief is er voor alle mensen van jong tot oud die op enig moment in hun leven een extra handreiking kunnen gebruiken.

Wij zijn volledig gediplomeerd en gespecialiseerd in psychologische behandelingen in zowel kortdurende trajecten (voorheen GB-GGZ) als langdurige trajecten (voorheen S-GGZ).

Wij bieden laagdrempelige, deskundige en veelzijdige ondersteuning in de vorm van individuele en/of groepsbehandeling.

Tevens bieden wij begeleiding bij re-integratie of ondersteuning bij het voorkomen van uitval op het werk. Bovendien kan uw patiënt snel bij ons terecht.

Effectieve behandelmethode

Via gesprekken helpt de psycholoog uw patiënt om weer op eigen kracht verder te kunnen.

De gesprekken worden doorgaans vergoed vanuit de zorgverzekering. De behandelmethode van Perspectief is wetenschappelijk onderbouwd, efficiënt en bewezen effectief. De behandeling is gericht op spoedig herstel.

Dankzij onze behandelmethode en het feit dat wij een beperkte wachtlijst hebben, is de patiënt snel weer klachtenvrij.

Spreekuren

De behandelingen kunnen plaatsvinden op werkdagen tijdens kantooruren tussen 09.00-17:00 uur.

Op sommige locaties hebben wij avondspreekuren.